Webcam Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is is ongeveer 18 km lang en 3 km breed, en een van de kleinste Waddeneilanden van de Wadden. Er wonen bijna 1000 mensen.
Jaarlijks wordt Schiermonnikoog bezocht door ongeveer 300.000 gasten.Een groot deel daarvan is dagtoerist.
Schiermonnikoog is erg geschikt voor een dagbezoek omdat de vaartijd van de boot maar 50 minuten is.Schiermonnikoog is een paradijs voor fietsers en wandelaars omdat de gemeente een auto-luw beleid voert. Schiermonnikoog heeft een gevarieerd landschap, een uitbundige plantengroei en een rijke vogelstand. In alle jaargetijden is het de moeite waard om een bezoek aan Schiermonnikoog te brengen,ieder jaargetijde heeft zijn charme.

Webcam Schiermonnikoog

Webcam Westerplas Schiermonnikoog webcam schiermonnikoog webcam schiermonnikoog
Westerplas
Waddenwecam.nl
Waddenwecam.nl

 

Webcam Schiermonnikoog

webcam SchiermonnikoogWaddenwebcam.nl is een site waar u de webcams van van de Wadden. U vindt op onze site de webcams van Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland & Schiermonnikoog. Ook proberen wij de webcams te plaatsen die met het Wad en de Waddenzee te maken hebben. Doordat de Waddeneilanden zo uniek zijn, wordt er veel gekeken naar de Webcams op de diverse Waddeneilanden en zijn dit dan ook popoulaire webcams. Weet u nog een webcam, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen, en zullen wij de webcam op de site Waddenwebcam.nl plaatsen. Deze pagina is speciaal voor webcam Schiermonnikoog.